tiistai 6. syyskuuta 2011

Kannabis tekemässä läpimurtoa myös Suomessa?

Barack Obama.

Alkoholin yleis -sekä terveydelliset vertaukset kannabikseen, rupeavat tuottamaan tulosta. 

Vuosia kestäneessä sodassa mediaa ja kieroutunutta päihde politiikkaa vastaan taistelleet Suomalaiset nuoret miehet ovat ajamassa päihde kulttuuria oikeille urilleen, mistä nyt on ilmeisesti poikimassa alkoholille kilpailija. Kilpailija jolla on etu kaikessa muodossa, niin terveydellisessä, kuin myös yleis yhteiskunnallisessa näkemyksessä.


THL:n tuoreen tutkimuksen mukaan kannabiksen säännöllisen käytön riskit eivät pelota yhtä paljon kuin aikaisemmin.

Lähes puolet suomalaisista pitää kannabiksen aiheuttamia riskejä vähäisinä.
Tämä johtunee osittain alkoholin terveysriskien tiedostamisesta. 
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen huumekyselystä ilmenee, että erityisen huolettomasti asiaan suhtautuvat nuoret miehet.
Säännöllisen käytön aiheuttamat riskit eivät pelota myöskään, niin kuin ennen.

Kyselyn mukaan kannabiksen käyttö ja kokeileminen on lisääntynyt erityisesti 25-34 vuotiaiden keskuudessa. Vuonna 2010 kannabista oli kokeillut 36 prosenttia nuorista aikuisista, kun määrä oli neljä vuotta aiemmin 25 prosenttia.

Aktiivisimpia kannabiksen kokeilijoita tai käyttäjiä ovat 25-34 vuotiaat miehet. Heistä 44 prosenttia oli joskus kokeillut kannabista.

Onko tässä jo havaittavissa Suomen tulevaisuuden linja päihde politiikassa?

Ei tämä ole enää mikään vähemmistö, jota voi työntää nurkkaan halutessaan.

Urho Kaleva Kekkonen.

Vaarallisin hyökkäys yhteiskunnassamme


Kaikista käytetyin huume jatkaa tuhoaan oikeudellisessa asemassaan...

(Madrid, Espanja) - The Foundation Against Drug Addiction (FAD), eli huumeiden väärinkäytön säätiö on käynnistänyt uuden kampanjan luoda sosiaalista tietoisuutta alkoholin vaaroista.

FAD on priorisoimalla keskittynyt nuoriin. Alkoholi on päähenkilö heidän illoissaan, ja se altistaa myös muiden huumausaineiden käytölle.

Mitä meidän pitäisi tehdä alkoholin kanssa? Tämä kysymys jo osoittaa, että yhteiskuntamme ei tiedä, minkä kannan ottaa. Yhteiskunta on järkyttynyt hälyttävistä tosiasioita teinien vastuuttomasta alkoholin kulutuksesta, mutta meillä on tapana unohtaa että alkoholi on osa yhteiskuntaamme, sosialisoitumisen yksi osapuoli.

Alkoholijuomat ovat paljon vaarallisempia kuin muut huumeet. Alkoholista ja muista huumeista kansainvälisesti laaditun tutkimuksen mukaan, huumausaineista alkoholi on juuri se aine joka kuluttaa eniten väestöstöä ikävuosien 15 ja 64 väliltä. Näiden kulutus esiintyvyys on 78,7%.

Tiedot vahvistavat, että alkoholi on läsnä 90% kollektiivisissa tapahtumissa. Lisäksi aikaisimmissa FAD tutkimuksissa on todistettu, että urheilijat ja musiikki taiteilijat ovat kärki ikoneita jotka edustaa meidän yhteiskuntaamme. Tämän jälkeen tulee perhe, ystävät, media, autot ja alkoholijuomat.

Kysely osoitti, että noin 53,5% nuorista aikuisista ikävuosien 20 ja 24 välillä, luokitteli alkoholijuomat erittäin vaarallisiksi. Toisessa ryhmässä 15-19 vuoitiaat, joista 12,3% ajattelevat alkoholin olevan vaaraton huume.

Kaikkein käytetyimmät ja vaarallisimmat huumet jatkaa tuhoaan ja näillä on siihen oikeudellinen asema, eli tupakka ja alkoholi. Yksi kolmasosaa väestöstä käyttää alkoholia joka viikonloppu, ja 13,3% kuluttaa sitä päivittäin.

Tiedotusvälineet levittävät mainoskampanjaa ilmaiseksi www.quedebemoshacerconelalcohol.com.

Heidel yliopisto Saksassa ja Standfordin yliopisto(USA), heidän tutkimuksien mukaan, alkoholismi vaikuttaa enemmän naisissa ​​kuin miehissä, koska aivojen halvaus kehittyy paljon nopeammin nuorilla naisilla.

Alkoholijuomat ovat pahin isku mistä yhteiskuntamme kärsii tänään. Seuraukset selvitetään perinpohjaisesti tavoittaen kaikki jotka ovat osa sitä, erityisesti ne jotka ovat kehittämässä meidän tulevaisuuttamme.

Salem-News.com (September 05, 2011)

maanantai 5. syyskuuta 2011

NORML Network

NORML Live



NORML Network tarjoaa 24/7 365, uutisia, näkemyksiä, puheita, haastatteluja, musiikkia ja tapahtumia kannabisyhteisössä. Lähetykset sisältävät informatiivisia podcasteja, sekä ohjelmaa kaikenlaisista kannabis tapahtumista, aina puheisiin kannabiksen kieltolaista...

Tämän löydät blogin sivulta [Tv ja Videot].

sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Volcano Vaporiser Digital

Ultimate höyrystin tekniikkaa digitaalisena!

Lukemattomille MS-tauti potilaille ja muille sitä tarvitseville tuttu apuväline cannabinoidien höyrystämiseen ilman tuotteen "polttamista".

Volcano höyrystin kuumentaa yrttejä ja vapauttaa höyryt isoon "ilmapalloon". Pallossa on venttiili jonka päässä on imusuulake niin, että kun olet ottanut keuhkolliset, voit siirtää sen seuraavalle henkilölle. Pussillisesta saa noin 2-6 keuhkollista, riippuen keuhkojen kapasiteetista. Höyrystäminen tarjoaa turvallisimman tavan polttaa yrttejä ja Volcano höyrystin on siinä kiistatta markkinoiden paras.

Ominaisuudet:

Tehokas lämmitys patruuna ja sulake.
Vaihtoehtoinen kytkentä Celsiukselle ja Fahrenheit asteille.
Höyrystimen lämpötila voidaan asettaa 40 ja 230 asteten välille.
Erittäin tehokas kalvo-ilmapumppu äänenvaimentimella.
Erityisesti rakennettu alumiinin lämpenemis suoja.
Erittäin suuri digitaalinen LED-näyttö, asetuksilla ja  lämpötila näytöllä.
Tarkka elektroninen ohjaus.
Automaattinen sammutus.
Vaihdettava ilmansuodatin.
Harjattu metallipäälynen.
Kahden vuoden takuu.

Tuote myydään, joko "sold valve" tai "easy valve" setteinä, eli perus tai helpolla venttiilillä.


Hinta €434.91
Lista hinta: €462.16
Säästä: €27.25 (5%)

Sätkäjätkät ja himokuosaajat, säästäkää itseänne ja seuratkaa lääkealan esimerkkiä.

Tutustu ja tilaa tuote TÄSTÄ!



Saksa isännöi kannabinoidi tutkimus konferenssia

IACM:n kuudes kannabinoidi -lääketieteen konferenssi ja viides European Workshop kannabinoidi tutkimus Bonnissa, Saksassa.

International Association for Cannabinoid Medicine(IACM) ja European Workshop on Cannabis pitävät yhteisen kokouksen osuvasti nimeltään kannabinoidi konferenssi 2011.
Tilaisuus järjestetään 8-10 syyskuuta alkaen klo 09:00 Bonnin yliopistossa, Sakasassa.

IACM:n jäsenet maksaa 240 euron rekisteröintimaksun ja nauttii ilmaisesta jäsenyydestä vuonna 2012.

Rekisteröintimaksu sisältää myös kopion abstract kirjasta, lounaan molempina päivinä ja kahvit tauoilla, sekä illallisen lauantaina.

Jälki-ilmoittautuminen on edelleen käytettävissä. Tämän hinta on 290 euroa (opiskelijat: 230 euroa).

Koska kansainvälinen neurokemianyhdistys antaa anteliaasti tukea, myös paljon opiskelijoita ja nuoria aikoo osallistua kannabinoidi konferenssiin 2011. Täällä on myös mahdollisuus hakea "Travel awards". Tämä auttaa mm. nuorten tutkijoiden matkustus kustannuksissa.


Paikka Konferenssi illallisella on kuuluisa Rheinhotel Dresen.

Kokouksessa IACM kunnioittaa ja palkitsee neljä ihmistä heidän suuresta osuudesta kannabinoidien tutkimuksissa ja uudelleen kannabiksen käyttöön tuomisesta nykylääketieteeseen. IACM palkinnot jaetaan illalla lauantaina.

IACM pitää yhtiökokouksensa perjantaina iltapäivällä.

Kutsun IACM-jäsenet saivat heinäkuussa 2011. European Workshop on cannabinoids järjestää tapaamisensa lauantaina iltapäivällä (ks. ohjelma).

IACM Palkinto

Palkintoon liittyy palkintoraha, 500 euroa.

Palkitut ovat:

Pääaineena: Avustukset kannabinoidin perustutkimuksissa.

Pääaineena: Avustukset kannabiksen uudelleen käyttöönottoon  lääkkeenä.

Pääaineena (Nuoret tutkijat) : Avustukset Cannabinoidi tutkimuksissa.

Erikoispalkinto, Pääaineena: Avustukset Kannabiksen uudelleen
käyttöönottoon lääkkeenä.


IACM Award komitea 2011

Komitea koostuu Edellisten tunnustuspalkintojen voittajista:

Donald Abrams
Ethan Russo
Giovanni Marsicano
Istvan Katona
Manuel Guzman
Mario van der Stelt
Mark Ware
Mauro Maccarrone
Raphael Mechoulam


http://medicalmarijuana411.com/

perjantai 2. syyskuuta 2011

Kannabis kapselin terveys hyödyt

San Francisco, CA (PRWEB)
syyskuu 01, 2011 


Lääkekannabiksen käyttö on nousussa, mutta lääkekannabiksen käyttö saattaa aiheuttaa muita terveysriskejä. GodMed selittää kuinka kapseli tuottaa lääkkeenä turvallisesti optimaalisen terveyden.

Johtuen viimeaikaisista lakimuutoksista ja yleisestä mielipiteestä, ihmiset ovat yhä enemmän siirtymässä lääkekannabikseen helpottaakseen vaivojaan. Mutta koska kannabiksen polttaminen voi ärsyttää keuhkoja ja se voi aiheuttaa ylimääräisiä terveysriskejä, monet potilaat jotka voisivat hyötyä siitä luonnonmukaisena lääkkeenä, eivät käytä sitä. Potilailla on nyt kuitenkin vaihtoehtoja, sanoo johtava lääkekannabis kapseli valmistaja GodMed.

Lääkekannabis on todettu paitsi vakavien oireiden hoitoon, sairauksia kuten, syöpää ja HIV/AIDS, myös hidastaa ja saattaa jopa estää Alzheimerin taudin puhkeamisen. Toisin kuin monet reseptilääkkeet, lääkekannabis on täysin luonnollista jossa on vähän tai ei lainkaan kielteisiä sivuvaikutuksia, sanoo GodMed. Koska luettelo todistetuista hyödyistä jatkaa kasvuaan, innovaatiot tekniikassa maksimoi ihmelääkkeen tehoa ja turvallisuutta.

GodMedin perustaja, Steve Casebeer uskoo vakaasti laadukkaisiin lääkekannabis pillereihin. "Kapselit ovat hieman hienostuneita. Se aktivoi kehossa välittömän imeytymisen", kertoo terveys yrittäjä. "Se käsittelee lukemattomia ongelmia ja sairauksia ilman sivuvaikutuksia, mitä useimmat reseptilääkkeet eivät tee."

Reseptilääkkeitä käytetään hoitamaan monia vaivoja. Näillä voi olla kuitnkin vakavia kielteisiä vaikutuksia, on huimausta ja ihottumaa, ruoansulatuskanavan ongelmat ovet lisääntyneet, sekä sydäninfarktit ja aivohalvaukset. Jotkut reseptilääkkeet on hyväksytty turvalliseksi käyttää, mutta niiden on myöhemmin todettu olevan haitallisia. Kannabista on käytetty tuhansia vuosia, hoidettu satoja vaivoja ja useat tutkimukset ovat osoittaneet, ettei käyttäjät koe lähes mitään haittavaikutuksia. GodMed kannabis kapselit otetaan kuten reseptilääke -pillerit, mutta ilman ikäviä reseptilääkkeen sivuvaikutuksia.
Lääkekannabis pillerit ovat myös paras valinta potilaille jotka haluavat välttää polttamisen mahdollisia terveysriskejä. Keskustelu on edelleen siitä, aiheuttaako kannabiksen polttaminen keuhkosyöpää tai keuhkoahtaumatautia. Kapselilla kuitenkin pyritään parantamaan asiakkaan kunto ilman mahdollisuutta aiheuttaa ylimääräistä vahinkoa. Lääketieteen ammattilaiset suosittelevat tätä lääkettä.

Nopeasti kehittyvässä lääkekannabis teollisuudessa kannabis valmisteet ovat nopeasti saamassa suosiota ja GodMedin kannabis kapselit ovat yksi innovatiivisimmista syötävistä tuotteista markkinoilla. GodMed kapselit ovat valmistettu hienoimmista kannabiksen kukinnoista ja siinä on geenimuuntamattoman soijalesitiini emulgointiaine. Kaikki on kasviperäistä, eikä mitään muuta. Ne ovat helposti sulavia, ja kätevä kuljettaa. GodMed kapseli toimittaa turvallisesti ja nopeasti hyödylliset vaikutukset ilman ei-toivottuja seurauksia.

Toinen hyöty näistä kannabis pillereissä on, että jokaisessa erässä testataan THC, CBD ja CBN pitoisuudet. Tällöin ei ole vaaraa yli tai ali-lääkitykseen, jotka voivat tulla kannabiksen polttamisesta. Potilaat ovat käyttäneet lääkettä luonnonmukaisesti satojen vaivojen hoitoon, päänsärystä masennukseen ja aina syöpään ilman heikentäviä sivuvaikutuksia.

GodMed kapselit ovat saatavilla useissa Kaliforniassa sijaitsevissa lääkekannabis -apteekeissa ja verkossa GodsMedicine.us

GodMed tarjoaa myös vallankumouksellisia terveys tuotteita GodMedGoods.com

torstai 1. syyskuuta 2011

Lajike: Mekong High ®

Tämä kehuttu uusi lisäys Dutch Passionin perheeseen on erityisen potentiaalinen sisä/Kasvihuone kasvatukseen, uskomattoman kirkkaalla sativa -vaikutuksellaan. Käytetty puhtaita geenejä suoraan Laos/Vietnam viidakko alueilta.

Pääpiirteet tässä special lajikkeessa ovat, "onnea ja hymyä" omaava sativa vaikutus, tuohon on lisättynä valtava kasvupotentiaali.

Dutch Passionin, testipoltto -ryhmä antoi tälle lajikkeelle huippuluokan arvion. Old school "retro" pilvi, voimakkaasti yrttisellä maulla. Sillä on virkistävä tuoksu ja merkittävän pitkäaikainen puhdas "ylä" pilvi, joka puhdistaa mielen ja rentouttaa totaalisesti kehoa. Tuote on hyvä sosiaalisiin tilanteisiin, sekä luovaan ajatukseen.

Kasvi voi olla kukinnan loppuvaiheessa ruskea tai violetti. On vastustuskykyinen homeelle ja juurimädälle.

Tämä on ihanteellinen lajike sille, joka etsii puhtaita, aitoja viidakko geenejä. Nämä muistuttaa teitä 70-luvun Sativasta.

ulko/sisä/kasvihuone

Dutch Passion

Young Noble: Poltimme 2Pacin tuhkat

Poltimme 2Pacin tuhkat!

Edesmenneen tähtiräppäri Tupac Shakurin kollega paljasti vastikään antamassaan haastattelussa juhlistaneensa esikuvansa elämää ja kuolemaa polttamalla murhatun räppärin tuhkat.

The Outlawz -ryhmään kuuluva Young Noble kertoi ryhmän kokoontuneen paikalliselle rannalle juhlistamaan esikuvaansa. Räppärit järjestivät juhlat, joihin osallistui myös Tupacin äiti ja useita sukulaisia.

The Outlawz -räppärit päättivät viedä juhlat astetta pidemmälle, joten he ottivat 2Pacin tuhkat, sekoittivat ne kannabikseen ja käärivät sekoituksen sätkäpaperin sisään, jonka jälkeen he polttivat koko sekoituksen.
Young Noblen mukaan 2Pac seuraa heitä nyt mihin tahansa he menevätkään.